Eduard aanhangwagens

R

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

R

Meer dan 25 jaar ervaring

R

Dealer voor uw Eduard trailer

Voor Eduard aanhangwagens bent u bij Couwenberg Metaal in Bladel aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een aanhangwagen, met of zonder huif, een kipper, een plateauwagen of een multitransporter. In alle gevallen kunt u uitstekend terecht bij het Brabantse familiebedrijf. Hier bent u verzekerd van gedegen advies van professionals en een juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Niemand wilt immers te veel betalen.

Vele verschillende Eduard aanhangwagens beschikbaar bij specialist

Bij Couwenberg Metaal weet men als geen ander dat iedereen een Eduard aanhangwagen voor andere doeleinden gebruikt. Zo gaat de een op kamp en zoekt een aanhanger voor het vervoer van kampeerspullen. De ander vervoert regelmatig zware of grote spullen, zoals stenen, meubels en auto’s. In al deze gevallen bieden Eduard aanhangwagens die u koopt bij Couwenberg Metaal de uitkomst. U heeft namelijk de keuze uit ontzettend veel verschillende modellen aanhangers. Bovendien heeft u de keuze uit meerdere types, afmetingen en laadvermogen.

Verzekerd van een juiste prijs/kwaliteitsverhouding

Bij Couwenberg Metaal vindt u gegarandeerd de Eduard aanhangwagen waar u al zolang naar op zoek bent. Als u kiest voor ons, dan profiteert u ook nog eens van een juiste prijs/kwaliteitsverhouding. De prijzen die wij hanteren, zijn altijd inzichtelijk. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Dat is wel zo prettig. Heeft u vragen of wenst u meer gedetailleerde informatie over de aanhangwagens? Neem dan gerust eens contact met ons op via 0497-385991. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid