Aanhangwagen met huif kopen

R

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

R

Meer dan 25 jaar ervaring

R

Dealer voor uw Eduard trailer

Als u gaat verhuizen of regelmatig een groot aantal spullen moet vervoeren, dan is het een uitstekend idee om een aanhangwagen, of aanhanger, met een huif te kopen. Maar waar koopt u nu een aanhanger van kwaliteit, tegen een scherpe prijs? Bij het familiebedrijf Couwenberg Metaal natuurlijk. Hier bent u verzekerd van scherpe prijzen en niet geheel onbelangrijk: uw aanhanger wordt snel geleverd. Dat is waar u van op aan kunt.

Eduard aanhangwagen met huif kopen: vervoer spullen onder alle weersomstandigheden

Als u een aanhangwagen met huif gaat kopen, dan kiest u voor de oudste vorm van een gesloten aanhanger. Met dit eenvoudige systeem vervoert u uw spullen onder alle weersomstandigheden. Bovendien is de huif eenvoudig te verwijderen, waardoor u de mogelijkheid heeft om de aanhanger zowel open als gesloten te gebruiken. Bij Couwenberg Metaal worden aanhangers, met of zonder huif, verkocht van het merk Eduard. Het toonaangevende merk is gespecialiseerd in de ontwikkeling, montage en verkoop van geremde en ongeremde aanhangwagens. Denk hierbij aan kippers, autotransporters, multitransporters en plateauwagens.

Profiteer van uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Gaat u in zee met Couwenberg Metaal? Dan kunt u rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat u niet te veel wilt betalen als u een aanhangwagen, of aanhanger, met huif gaat kopen. Neem telefonisch contact met ons op bij vragen of voor meer informatie over bijvoorbeeld de prijzen die wij hanteren. Wij zijn bereikbaar via 0497-385991. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid