Aanhangwagen 750 kg te koop

R

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

R

Meer dan 25 jaar ervaring

R

Dealer voor uw Eduard trailer

Bent u op zoek naar een aanhangwagen met een laadvermogen van 750 kg tot 3500 kg die te koop wordt aangeboden? Dan doet het u goed om een specialist als Couwenberg Metaal, gelegen in Bladel, te benaderen. Hier vindt u namelijk diverse aanhangwagens, met of zonder huif, van het merk Eduard. De prijzen zijn te allen tijde inzichtelijk en komt u niet voor verrassingen te staan.

Aanhangwagen met laadvermogen van 750 kg tot 3500 kg te koop bij specialist

Een aanhangwagen gebruikt u voor verschillende doeleinden. Gaat u verhuizen? Vervoert u veelvuldig een groot aantal spullen? Gaat u op kamp met de scouting en moeten de spullen vervoerd worden? Bent u een handige doe-het-zelver en koopt u regelmatig klusproducten? Het zijn allemaal redenen om een aanhanger te kopen. Bij Couwenberg Metaal zijn aanhangwagens te koop met een laadvermogen van 750 kg tot 3500 kg. Er zijn verschillende modellen van het toonaangevende merk Eduard verkrijgbaar, zoals:

  • Plateauwagens;
  • Autotransporters;
  • Multitransporters;
  • Kippers.

Alle modellen aanhangers beschikken over meerdere soorten die allen over een ander laadvermogen beschikken.

Gebruiksgemak van belang bij de aanschaf van een aanhanger

Gebruiksgemak is erg belangrijk wanneer u een aanhangwagen gaat aanschaffen. Daarom is het goed om u af te vragen wat voor goederen en in welke hoeveelheid u goederen gaat vervoeren. Gelukkig kunt u bij Couwenberg Metaal advies inwinnen en de diverse aanhangers met elkaar vergelijken.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over een aanhangwagen van 750 kg of 3500 kg die te koop wordt aangeboden bij Couwenberg Metaal of heeft u specifieke vragen over bijvoorbeeld de prijzen? Neem contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 0497-385991.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid