Aanhangers

Alle prijzen zijn exclusief BTW en legeskosten.
Legeskosten zijn de kosten die wij door moeten berekenen voor aanhangwagens met een eigen kenteken.
Daar zitten bijvoorbeeld de keuring van de wagen bij het RDW in, de kentekenpapieren, de kentekenplaat, het te naam stellen, maar ook zaken als verwijderingsbijdrage e.d.
Voor aanhangwagens onder de 750KG hoeft u nooit legeskosten te betalen.

De legeskosten zijn € 125,-.

Plateauwagen Eduard

De plateauwagen is een wagen voor de professionele markt. De aanhangwagen is makkelijk te laden met een vorkheftruck omdat alle borden open geklapt kunnen worden.

Multitransporter Eduard

De multitransporter is gelijk aan de plateauwagen maar is voorzien van rijplaten. Zo kan er makkelijk met diverse rijtuigen op gereden worden.

Achterwaartse kipper

De achterwaartse kipper is een makkelijke aanhangwagen om bijvoorbeeld zand, puin of tuinafval te laden en eenvoudig te lossen door de hydraulische kip functie.

3-Zijdige kipper

De 3-zijdige kipper is een veelzijdige aanhangwagen waarbij de laadbak 3 kanten hydraulisch kan kippen. Hierdoor is er op plaatsen met weinig ruimte altijd een optie om op de gewenste plek te lossen.

Accessoires

Hier hebben we de meest voorkomende accessoires op een rij gezet zoals een huif, voorrek, lookrekken en opzetborden. Als er niet bij staat wat U zoekt neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid